6986895873 Γόννοι, Λάρισα masoyrasgsxr@gmail.com
Search Close
 
 
 


ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Masterpaint Masouras | Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Πατητή Τσιμεντοκονία Λάρισα


Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί μια ιδανική λύση για τη δημιουργία του νέου σας χώρου ή την ανακαίνισή του. Είναι το πιο δημοφιλές υλικό εφαρμογής τα τελευταία χρόνια, είτε για οικίες είτε για επαγγελματικούς χώρους.

Εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, ντουζιέρες, χτιστούς πάγκους, στην κουζίνα, το λουτρό, σε σκάλες, σε πισίνες, σε χαμάμ, αλλά και όπου αλλού θέλουμε. Είναι υλικό αδιάβροχο, αχάρακτο και πια, με τα νέα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή της δεν παρουσιάζει ρωγμές και σκασίματα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
- Εφαρμογή πάνω από κάθε υπόστρωμα
- Έχει μεγάλη ελαστικότητα
- Ανθεκτικότητα απέναντι σε υγρασία
- Απόλυτα προσιτή τιμή
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
Η επιχείρησή μας “Masterpaint Masouras”, η οποία βρίσκεται στη Λάρισα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία με πατητή τσιμεντοκονία σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στη Λάρισα και στις γύρω περιοχές.

Έχοντας αναλάβει ένα μεγάλο αριθμό έργων πατητής τσιμεντοκονίας, το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί με βεβαιότητα να σας εγγυηθεί για ένα σίγουρο και άψογο αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει. 

Σε όλες τις εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. 
 
 
 
 
 
 


ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Αφού μελετήσουμε το χώρο και τις ανάγκες σας, θα σας δώσουμε την προσφορά μας περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Εξυπηρετούμε άμεσα τη Λάρισα και τις γύρω περιοχές.