6986895873 Γόννοι, Λάρισα masoyrasgsxr@gmail.com
Search Close
hero image
 
 
 


MASTERPAINT MASOURAS
Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Πατητή Τσιμεντοκονία Λάρισα


H “Masterpaint Masouras” η οποία βρίσκεται στη Λάρισα, ιδρύθηκε το 2006 με την αρχική επωνυμία Ελαιοχρωματισμοί Σπιτιού & Επιχειρήσεων Μασούρας Απόστολος. Μετά από μετασχηματισμό το 2018, λειτουργει με την σημερινή της (νομική) μορφή ως Master Paint Masouras.

H Masterpaint Masouras είναι συνεργείο ελαιοχρωματισμού που αποτελείται από επαγγελματίες για βάψιμο σπιτιού ή άλλου χώρου, άμεσα και οικονομικά. Κορυφαίο service, αξιοπιστία και αμεσότητα.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Η διατήρηση, η βελτίωση και η αύξηση της θέσης μας στην αγορά και η δυναμική επέκταση σε άλλες πόλεις καθώς και η ενίσχυση της έρευνας προς την κατεύθυνση και άλλων οικολογικών, καθώς και νέας τεχνολογίας, προϊόντων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ 
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ & Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Μέλημά μας, ο πελάτης να πάρει κάτι παραπάνω από ότι περίμενε μέσα από τη συνέπεια, την ευγένεια, το σεβασμό προς τον ίδιον αλλά και προς το έργο που μας έχει αναθέσει.

Αυτό θα επιτευχθεί με την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε, αλλά και από την ποιότητα των υλικών που εμπιστευόμαστε και χρησιμοποιούμε από τις μεγαλύτερες εταιρείες, για τη δημιουργία και ανανέωση των χώρων του.

Όλοι οι στόχοι θα επιτευχθούν με το σεβασμό μας προς το πελάτη και την τσέπη του, αυτά τα δύσκολα χρόνια που η οικονομική κρίση μαστίζει την Ελλάδα και την κάθε οικογένεια ξεχωριστά.
 
 
 
 
 
 
 


ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Αφού μελετήσουμε το χώρο και τις ανάγκες σας, θα σας δώσουμε την προσφορά μας περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Εξυπηρετούμε άμεσα τη Λάρισα και τις γύρω περιοχές.