6986895873 Γόννοι, Λάρισα masoyrasgsxr@gmail.com
Search Close
hero image
 
 
 


ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Masterpaint Masouras | Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Πατητή Τσιμεντοκονία Λάρισα


Τα χρώματα και οι συνδυασμοί χρωμάτων μας δίνουν την δυνατότητα να δώσουμε στο κτίριό μας το ύφος και το στυλ που επιθυμούμε. Όμορφα χρώματα και χιλιάδες αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό και μοναδικό αποτέλεσμα. 

Εάν λοιπόν σκέφτεστε να ανανεώσετε το χώρο σας ή επιθυμείτε ένα απλό φρεσκάρισμα των τοίχων της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η επιχείρησή μας “Masterpaint Masouras” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού επιθυμείτε για το χώρο σας χρησιμοποιώντας πάντα χρώματα που αντέχουν στο χρόνο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΒΑΦΟΥΜΕ
  Οικίες & Εξοχικά
  Φοιτητικές Κατοικίες
  Πολυκατοικίες
  Καταστήματα
  Γραφεία
  Εργοστάσια
  Δημόσια κτίρια κ.α.
 Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι, με στόχο πάντα την πλήρη και άμεση ικανοποίησή σας. Από απλές εργασίες όπως φρεσκαρίσματα μέχρι εξειδικευμένες εργασίες όπως βαψίματα με όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων και σχήματα που θα κάνουν τον χώρο σας μοναδικό.

Σε όλους τους ελαιοχρωματισμούς που αναλαμβάνουμε στην Λάρισα, φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα των εργασιών μας αλλά και για την καθαριότητα του χώρου που εργαζόμαστε.
 
 
 
 
 
 
 


ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η άριστη ποιότητα εργασίας και η συνεχής ενημέρωση για νέα υλικά και εξοπλισμό, αποτελούν σφραγίδα της δουλειάς μας, προσδίδοντας αξία στο αποτέλεσμα κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.